Services

Klantervaring bij Roche Diagnostics Belgium

De manier waarop Dr. Nova uw klantervaring met Roche beoordeelt

Klantervaring bij Roche

De manier waarop uw feedback ons helpt om te verbeteren

 

Wij zijn met onze klanten verbonden door het uiteindelijke doel om een verschil te maken in de gezondheidszorg. We kunnen meer bereiken als we samenwerken. Om ons doel te bereiken, moeten we sterke, duurzame relaties opbouwen. Door te reageren op onze vragenlijsten vertelt u ons meer dan u denkt. Uw positieve feedback wordt altijd zeer gewaardeerd, maar nog waardevoller voor ons is uw feedback over de aspecten waarop we uw klantervaring kunnen verbeteren. 

 

Uw feedback is van essentieel belang om te begrijpen waar u tegenaan loopt en wat we zouden kunnen verbeteren, en om te kunnen inspelen op uw behoeften in de toekomst. Hierdoor kunnen we uw klantervaring met Roche zo goed mogelijk afstemmen op uw behoeften. Met behulp van de vragenlijst kunnen we uw ervaringen meten en analyseren door verschillende soorten gegevens te combineren. Deze informatie gebruiken we als basis voor onze besluitvorming in het hele bedrijf, zodat wij aan uw behoeften kunnen voldoen.

Placeholder

Op welke waarden richten we ons?

Hoe tevreden

bent u?

CSAT Score

Tevredenheid wordt gemeten op een schaal van 5 (zeer tevreden) tot 1 (ontevreden). Elke vragenlijst bevat vragen die specifiek zijn opgesteld om de algemene tevredenheid te meten.

Hoe gemakkelijk

is het voor u?

CES Score

Geeft aan welke klanten het gemakkelijk of zeer gemakkelijk vinden om feedback te geven over hoe eenvoudig het is om met ons, onze producten en onze oplossingen te werken.

Zou u ons

aanbevelen?

NPS Score

De waarschijnlijkheid dat u ons zou aanbevelen wordt gemeten op een schaal van 0 tot 10. Klanten die een score van 0 tot 6 geven, zullen ons waarschijnlijk niet snel aanbevelen en klanten die een score van 9 of 10 geven, zullen ons zeer waarschijnlijk aanbevelen.

Hebt u vragen of wilt u meer weten over onze klanttevredenheidsonderzoeken?

Form Successfully Submitted!
Thank you for your submission!
text